Ga naar de inhoud
Entertainment

'Taylor Swift in het geheim verloofd met acteur Joe Alwyn'

Taylor Swift en Joe Alwyn Beeld © Getty Images

Taylor Swift (32) zou definitief van de markt zijn en verloofd zijn met de Britse acteur Joe Alwyn (31). Dat schrijft de Britse krant 'The Sun'. Volgens het platform zouden de tortelduifjes geen plannen hebben hun verloving aan de grote (huwelijks)klok te hangen, maar zijn al hun dierbaren op de hoogte.

"Ze zijn eigenlijk al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld"

Een goede vriend van het stel laat weten dat de Conversations with Friends-acteur een ring heeft gekocht die de zangeres 'achter gesloten deuren' draagt. Volgens een andere bron zijn de aanstaande bruid en bruidegom 'ongelofelijk gelukkig en heel, heel verliefd'.

"Ze zijn eigenlijk al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld – in feite directe familie en betrouwbare, zeer goede vrienden. Iedereen is ook tot geheimhouding verplicht", aldus de bron in kwestie. 

Ellen
Lees ook:
Ellen Pompeo hint op cameo Taylor Swift in Grey’s Anatomy

Wie hoopt een glimp van de toekomstige trouwerij op te vangen, komt van een koude kermis thuis. Volgens de bron zal er, wanneer ze hun geloften uitwisselen, zeker geen Vogue, Rolling Stone of Hello! bij aanwezig zijn. "Het zal eenvoudig en elegant zijn, net zoals zij."

Joe en Taylor kregen een relatie in 2017, maar bleven redelijk goed onder de radar met hun romance. Dit in tegenstelling tot vorige relaties die Taylor had met onder meer Jake Gyllenhaal, Harry Styles, John Mayer en Calvin Harris. "Het is niet zozeer dat ik een heel gesloten persoon ben, maar we leven nu in een cultuur waarin, als je ook maar iets zegt over je relatie, dat meteen onder een vergrootglas gelegd wordt. En daarom kun je er beter niets over zeggen, want dan kunnen dingen ook niet verkeerd geïnterpreteerd worden," zei Joe onlangs in een interview met ELLE

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe plaat Harry Styles gaat niet over Taylor Swift