Ga naar de inhoud
Entertainment

Hernieuwen Kirsten en Nick Schilder binnenkort hun huwelijksgeloften?

Kirsten en Nick Schilder Beeld © ANP

Kirsten (38) en Nick Schilder (38) stapten zes jaar geleden op Ibiza in het huwelijksbootje. Hun oudste twee kinderen waren destijds al getuige van de trouwerij, maar hun jongste was toen nog niet geboren. Er zit dan ook niks anders op dan nóg een keer trouwen, als het aan hun dochtertje ligt.

"Haar protest tegen het feit dat ze er niet fysiek bij was, begon luidere en luidere vormen aan te nemen"

In haar column voor het tijdschrift Flair blikt 'de vrouw van' terug op de mooiste dag van haar leven. Niet alleen de bruid en de bruidegom zagen eruit om door een ringetje te halen, Kirsten vertelt dat hun zoontje exact hetzelfde pak droeg als Nick en dat hun dochtertje een miniversie droeg van haar bruidsjurk. Foto's van de trouwerij hangen bijna levensgroot afgedrukt bij hen in huis, bovenaan de trap, als prachtige herinnering. Toch ontbreekt er iemand op het kiekje: hun jongste, Jackie.

Foutje,
Lees ook:
Foutje, bedankt: Kirsten Schilder begaat blunder met string

'De eerste vier jaar van haar leven nam ze genoegen met de uitleg dat ze op dat moment in mama’s buik zat en dat ze om die reden niet op de foto’s staat. Ze is ergens in die periode verwekt, dus op zich spreken we de waarheid. Toch begint ze er nu meer en meer moeite mee te krijgen', schrijft de Volendamse. 

Dat bleek maar weer eens toen het gezin een tijdje terug op Ibiza was en Jackie de trouwlocatie herkende. 'Ze begon er honderduit over te vertellen en vragen te stellen. Ze was vooral erg benieuwd waar zij toen was', deelt Kirsten in haar column. 'Haar protest tegen het feit dat ze er niet fysiek bij was, begon luidere en luidere vormen aan te nemen.' 

Kirsten
Lees ook:
Kirsten Schilder over eerste bevalling: 'Placenta kwam niet los'

Omdat haar dochtertje wat betreft doorzettingsvermogen net haar moeder is, wist Kirsten al dat ze het er niet bij ging laten zitten. 'En je raadt het nooit, deze week was het hek van de dam. Ja, lieve lezers, dé vraag werd gesteld: 'Mama, als jullie nog een keer gaan trouwen, mag ik dan ook op de foto?' Eh… Nick?!'