Entertainment

Niet dochter Charlie Sheen, maar vriend reed auto in de prak

01 juli 2022 08:49 Aangepast: 01 juli 2022 09:51
Charlie Sheen Beeld © Getty Images

Niet de dochter van Charlie Sheen, maar haar ex-vriendje bestuurde de auto waarmee de twee een ongeluk kregen. Dat schrijft de 56-jarige acteur op Twitter. Donderdag- op vrijdagnacht meldden verscheidene media dat Lola Sheen (17)haar auto in de prak had gereden, maar dat klopt dus volgens haar vader niet.

"Hij heeft tegen de politie gelogen, omdat het een zielige lafaard is"

'Ik wil dit even duidelijk hebben: mijn dochter Lola reed NIET en het was haar vriend - nu ex-vriend - Will Torrance, een 16-jarige zonder rijbewijs, die reed', schrijft de acteur. Will zou wel een zogenoemd 'driving permit' hebben, dat is een soort rijbewijs dat iemand krijgt die nog lerende is.

'Hij heeft tegen de politie gelogen, omdat het een zielige lafaard is. Hij negeerde schaamteloos al haar angstige verzoeken om langzamer te rijden.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Charlie Sheen viert jaar zonder sigaretten

De Two And a Half Man-acteur is overduidelijk nogal boos op zijn ex-schoonzoon, want hij sluit zijn bericht af met de afkorting 'GfysW', die vermoedelijk staat voor 'Go fuck yourself, Will'. n de reacties kan de acteur echter niet op veel steun rekenen. Zijn volgers vinden het laf dat hij een minderjarige jongen aan de schandpaal nagelt. Lola Sheen kwam er met slechts wat hoofdpijn van af.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Charlie Sheen nog altijd rouwig over ontslag Two and a Half Men

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore