Entertainment

Eva Mendes smeekte Ryan Gosling Barbie-onderbroek mee te nemen naar huis

30 juni 2022 19:49 Aangepast: 30 juni 2022 19:52
Ryan Gosling en Eva Mendes Beeld © Warner Bros. Pictures/Getty Images

Nog nooit werd er online zoveel over een film gesproken voordat 'ie uitkwam, als de aankomende 'Barbie'-film met Margot Robbie (31) in de hoofdrol. Zelfs het ondergoed van haar tegenspeler Ryan Gosling (41) is nu heet nieuws.

"Ik zei gewoon: 'Breng alsjeblieft het Ken-ondergoed mee naar huis'"

Online verschijnen steeds meer nieuwe beelden van de langverwachte film. Het wereldwijde web lijkt vooral geen genoeg te krijgen van de hagelwitte tanden en geblondeerde coupe van Ryan Gosling, die Ken vertolkt in de film.

Op één van de onlangs verschenen kiekjes poseert de acteur nonchalant in een volledige denim look, inclusief witte onderbroek waarop op het boord 'Ken' staat.

Ryan Gosling in Barbie-film Ryan Gosling in Barbie-film
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eva Mendes aangesproken door dochter op telefoongedrag

Waar normaliter de kleding achterblijft op de set, nam de acteur de onderbroek mee naar huis op verzoek van zijn vrouw Eva Mendes. Dat verklapt ze in The Talk. "Ik zei gewoon: 'Breng alsjeblieft het Ken-ondergoed mee naar huis. Dat is alles wat ik wil'", vertelt de actrice. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ryan Gosling wordt Ken in nieuwe Barbie-film'

Voor de overige rollen in Barbie, die in de zomer van 2023 uit moet komen, zijn onder meer Saoirse Ronan, Will Ferrell, America Ferrera en Emerald Fennell gecast. Ook zangeres Dua Lipa zou een rolletje hebben gescoord in de film over de speelgoedpop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore