Ga naar de inhoud
Entertainment

Scheiding Kelly Clarkson van grote invloed op nieuwe muziek

Kelly Clarkson Beeld © Getty Images

De scheiding tussen Kelly Clarkson (40) en haar ex Brandon Blackstock (45) heeft grote invloed op de nieuwe muziek die de zangeres maakt. Wel is de zangeres nog zoekende naar wat ze precies los wil laten over de relatiebreuk in haar nieuwe repertoire. "Ik moet bij mezelf nagaan wat ik prettig vind om daarover te vertellen in mijn muziek", zegt ze in de 'The Global Chart Show with Brooke Reese'.

"Het is moeilijk om de juiste balans te vinden, maar nieuwe muziek komt eraan"

Toen de 40-jarige werd gevraagd naar wanneer ze nieuwe muziek uitbrengt, begon ze te vertellen over haar relatiebreuk. "Mijn scheiding heeft ongeveer twee jaar geduurd en het is niet makkelijk geweest met de kinderen", aldus de zangeres. "Het is moeilijk om de juiste balans te vinden, maar nieuwe muziek komt eraan."

Kelly
Lees ook:
Kelly Clarkson verandert naam officieel in Kelly Brianne

In maart van dit jaar kwamen Kelly en haar ex tot een overeenkomst over de financiële afhandeling van hun echtscheiding. De zangeres mocht het overgrote deel van haar vermogen houden, maar moet haar ex-man wel 115.000 dollar (zo'n 110.000 euro) per maand aan partneralimentatie gaan betalen.

Amerikaans
Lees ook:
Amerikaans songfestival wordt groot succes volgens Kelly Clarkson

Daarnaast moet ze maandelijks 45.600 dollar (bijna 44.000 euro) aan haar ex-man overmaken als alimentatie voor de twee kinderen van het stel, 7-jarige dochter River en zoon Remington van 5. De zangeres kreeg de voogdij over de kinderen, die elke maand een weekend bij hun vader zullen doorbrengen. De alimentatieregeling loopt tot 2024, maar kan aangepast worden als de omstandigheden veranderen.