Entertainment

Jandino Asporaat haalt uit naar Angela de Jong: 'Veel gif in hart'

30 juni 2022 17:42 Aangepast: 30 juni 2022 17:43
Jandino Asporaat en Angela de Jong Beeld © ANP

Geen enkele BN'er is veilig voor Angela de Jong (46), maar de columniste wordt zelf ook regelmatig stevig aangepakt. Zo ook de meest recente aflevering van de podcast 'PodBast', waarin Jandino Asporaat (41) te gast is.

"Als je veel gif in je hart hebt, is dat wat je geeft de hele tijd"

Volgens de acteur is Angela - die hij niet bij naam noemt, want 'dan verschijnt ze' - niet gelukkig. "Je kan geven wat je hebt. Als je heel veel liefde in je hart hebt, is dat wat je geeft. Als je veel gif in je hart hebt, is dat wat je geeft de hele tijd", deelt hij in de podcast. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jandino Asporaat maakt eerste zwarte superheldenfilm in Europa

De Bon Bini Holland-ster gaat in de podcast ook wat dieper in op kritiek in het algemeen. "Er is een beeld dat zij over mij hebben - die is goed of niet goed - en daar hebben ze kritiek op", aldus Jandino. "Mensen die zeggen: 'Ik háát Jandino'. Dat kan niet als jij mij kent. Je haat die persoon die je hebt gecreëerd. Je hebt beperkt zicht op Jandino. Je hebt hem gezien op televisie, of gehoord... maar ik ben een 100 procent guy. Dat betekent dat je me eerst moet leren kennen voordat je mij kan haten.”

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. In de meest recente aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast met Bob Sikkes en Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken te gast. Beluister de hele RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts of kijk de video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon geeft 'haatzaaiende troela' Angela de Jong veeg uit de pan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore