Ga naar de inhoud
Entertainment

Team Kopen Zonder Kijken wil in volgend seizoen ook singles helpen

Kopen zonder Kijken Beeld © Tom Cornelissen

Je kunt er de (concessie)klok op gelijk zetten dat er bijna in elke aflevering van 'Kopen Zonder Kijken' wordt gezocht naar een woning met een flink prijskaartje. Ook is het altijd een jong gezin dat geholpen wordt, nooit iemand in zijn eentje. Maar daar komt volgend seizoen misschien verandering in, suggereert presentator Martijn Krabbé (54) op Twitter.

"Wanneer gaan Kopen Zonder Kijken en Voor Hetzelfde Geld van RTL 4 eindelijk eens mensen (ook singles) helpen met een krap budget?"

Na elke aflevering van Kopen Zonder Kijken gaat heel Twitter weer los - er is zelfs een heuse KZK-bingo! Ook maandag wordt er door tv-kijkend Nederland weer volop getweet. Hoewel het gros van de tweets positief is, is er ook een kijker die een gouden tip heeft voor de kijkcijferhit. 'Wanneer gaan Kopen Zonder Kijken en Voor Hetzelfde Geld van RTL 4 eindelijk eens mensen (ook singles) helpen met een krap budget en/of te weinig kamers voor hun gezin?' oppert hij via het platform. 'Zij die echt hulp nodig hebben. Steeds maar weer koppels met een ruim budget (en nu ook genoeg ruimte).'

Zo
Bekijk ook:
Zo gaat kandidatenselectie bij Kopen zonder Kijken in zijn werk

Goed nieuws: volgens presentator Martijn Krabbé zijn ze momenteel druk bezig om uit te zoeken of dat een mogelijkheid is voor het zevende seizoen. 'Working on it!' antwoordt hij dan ook op het berichtje van de kijker.

In de RTL Boulevard Reality Podcast spraken aannemer Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk eerder al over de kandidatenselectie:

Zo gaat kandidatenselectie bij Kopen zonder Kijken in zijn werk

02:09
Kopen
Lees ook:
Kopen zonder Kijken hanteert strenge selectie: 'Veel gelukzoekers'

Beluister de hele RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.