Entertainment

Flinke domper voor stel in Voor Hetzelfde Geld: 'Hè shit'

29 juni 2022 07:36 Aangepast: 29 juni 2022 07:36
Beeld © RTL

Faris en Ishani willen niet langer in Den Haag wonen. Ze willen een gezinnetje stichten in Zeeland en daar hebben ze genoeg kamers voor nodig. Na een heftig ongeluk heeft Ishani ook behoefte aan rust. Gaan zij die rust vinden aan de Zeeuwse kust?

"Het is niet erg"

Faris en Ishani wonen samen in een klein appartement in Den Haag. Voor met z’n tweeën is het nog redelijk te doen, maar ze merken dat ze opbergruimte missen. Bovendien willen ze graag groter gaan wonen om klaar te zijn voor de volgende stap: een gezin. En tot slot is het huisje in Den Haag erg gehorig. Tijd om wat anders te zoeken.

Natasja en makelaars Debbie en Vinod zijn de uitdaging aangegaan en hebben voor het stel vier huizen uitgezocht om te bezichtigen. Eén van de huizen is de out-of-the-box woning, oftewel een woning die niet aan alle wensen voldoet, maar het stel nog wel eens positief zou kunnen verrassen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Voor Hetzelfde Geld-stel weet niet wat ze zien: 'Ik voel me geflest'

Het belangrijkste op het wensenlijstje is ruimte. Het stel heeft plannen voor de toekomst en wil daarom graag groter gaan wonen. Dat willen ze graag in de vorm van drie slaapkamers en een tuin. Daarnaast is er in het huis in Den Haag altijd wel een huishoudelijk issue op te merken. En dat zijn ze zat. Daarbij komt nog dat Ishani een tijd geleden een ongeluk heeft gehad, waardoor ze niet kan klussen. Om die reden willen ze graag een huis dat instapklaar is. Ze merken dat voor hun budget van 300.000 euro er eigenlijk niks in Den Haag is te vinden, dus overwegen ze Zeeland.

Uiteindelijk hebben Faris en Ishani gekozen om te gaan proefwonen in een huis in Vlissingen. Het huis ligt boven hun budget, maar Faris en Ishani zijn zo ontzettend verliefd geworden op het huis, dat ze het wel moesten kiezen. Het proefwonen bevalt bovendien erg goed, waardoor de twee uiteindelijk besluiten een bod uit te brengen van 315.000 euro. 

Dan komt Natasja langs om hen te vertellen of het bod geaccepteerd is, ja of nee. Dat blijkt niet het geval te zijn. Een flinke domper voor het stel.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Voor Hetzelfde Geld: Annelies en Andreas verlaten Amsterdam en zoeken de rust op

"Dat is niet erg. Nee, ik vind dat we een mooi bod hebben gedaan", reageert Faris direct. "Je kan een keer bieden, je kan het nooit verwachten van tevoren. Helaas zijn we het niet geworden", zegt hij. "Eigenlijk toch wel zuur, maar je kan er ook niet te lang bij blijven hangen", zegt Ishani dan."

Het stel blijft positief voor de toekomst. "Je moet gewoon verder zoeken en uiteindelijk vind je wel een ander droomhuis."

Voor Hetzelfde Geld zie je iedere dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore