Entertainment

Nienke Plas in verwachting van derde kindje

28 juni 2022 19:30
Nienke Plas Beeld © ANP

Na de geboorte van hun zoontje Novi-Jaxx in 2021 hebben Nienke Plas (36) en haar man Resley niet stilgezeten. De YouTuber heeft namelijk zojuist op haar Instagram bekend gemaakt dat ze in verwachting is van haar derde kindje.

"Ik wil de kinderen gewoon niet meer op onze socials hebben"

Door middel van een video – waarin ze door een ruimte danst en op het einde haar babybuik laat zien- maakt Nienke haar zwangerschap bekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nienke Plas kondigt grote verandering aan na overspelgeruchten

Nienke en Resley hebben naast Novi-Jaxx nog een zoontje genaamd Frenky Dean. Nienke maakte onlangs bekend dat ze haar kinderen niet meer op YouTube zou laten zien, nadat er geruchten rond gingen dat Resley Nienke zou hebben bedrogen. Juicechannel en Yvonne Coldeweijer brachten het nieuws destijds naar buiten

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nienke Plas: 'Ik ben niet goed in onenightstands'

De twee lieten daarop weten dat de juicestorm 'heftig' was en ze heeft 'doen realiseren dat er een groot verschil zit tussen de online wereld en de offline wereld'. "Frenky-Dean is wel oud genoeg om dit mee te krijgen. Dat is niet gebeurd, maar daar wil ik echt voor waken, want dit was echt bizar", vertelt Resley in Nienkes nieuwste vlog. "Ik wil de kinderen gewoon niet meer op onze socials hebben. Daar kijk ik nu echt wel anders naar. (...) Ik wil mijn kind niet blootstellen aan al dat socialmediageweld."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Volgers smelten weg na zien van schattige foto baby Nienke Plas

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore