Entertainment

Nikkie geeft enorm over the top strandfeest voor personeel: 'In je eentje ben je niks'

27 juni 2022 16:04
Beeld © Instagram @nikkie_official

Als Nikkie Plessen (37) haar personeel bedankt voor de tomeloze inzet voor haar modeketen, doet ze dat niet door middel van een flesje wijn of een mok met het logo van het bedrijf erop. Eerder nam Nikkie haar personeel al mee op een meerdaags skitripje. Nu heeft ze haar personeel getrakteerd op een over the top strandfeest.

"In je eentje ben je helemaal niks, we doen het met z’n allen"

Nikkie houdt er overduidelijk niet van om een feestje te geven met de knip op de kraan, want als we de beelden op haar Instagram-account moeten geloven, ontbreekt het echt aan niets op het extravagante strandfeestje. Er zijn geen mokken met het logo van haar bedrijf erop, maar wijnglazen, menukaarten en vlaggen.

'Met de allerleukste crew van Nederland, onze lieve toppers', schrijft Nikkie bij de beelden. Er lijkt maar één voorwaarde te moeten zitten aan meegaan naar dit feestje: het dragen van een wit jurkje. Zowel Nikkie als al haar personeelsleden dragen namelijk een witte outfit.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nikkie Plessen reageert op vliegtuiggate: 'Niks verkeerd gedaan'

Als we Nikkie moeten geloven, was het 'een fantastisch feest'. Onder anderen Antoon en Quido van de Graaf waren van de partij om een moppie te zingen. 

Dat Nikkie een dergelijk bombastisch feest geeft, heeft natuurlijk een reden. 'Ik ben zo ontzettend trots op alle lieve dames waarmee ik mag werken. In je eentje ben je helemaal niks, we doen het met z’n allen en daar ben ik alleen maar onwijs trots op.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dochter vindt het gênant dat Nikkie Plessen TikTok-filmpjes maakt

Een tijdje terug lag Nikkie even onder vuur, omdat er beelden opdoken vanuit haar privévliegtuig waarop te zien was dat haar zoontje Alain met zijn handen aan het stuur van het vliegtuig zat.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore