Entertainment

10-jarige zoon Ben Affleck botst met peperdure Lamborghini tegen auto aan

27 juni 2022 14:18 Aangepast: 27 juni 2022 14:22
Beeld © ANP

Er zijn maar weinig tieners die de kans krijgen om achter het stuur van een peperdure Lamborghini te kruipen. Dus toen Samuel Affleck (10), de zoon van Ben Affleck (49), een kanariegele Lamborghini spotte, zag hij zijn kans schoon en sprong hij in de wagen. Helaas voor hem bleek dit niet zonder gevolgen te zijn, laat 'TMZ' zien.

Ben zou zondag samen met zijn verloofde Jennifer Lopez en zijn zoon Samuel een bezoekje hebben gebracht aan 777 Exotics, een luxe autoverhuurbedrijf in Los Angeles. Terwijl ze naar verschillende modellen aan het kijken waren, besloot Samuel plotseling in een gele Lamborghini te klimmen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez was naakt en op haar 'favoriete plek' tijdens aanzoek Ben Affleck

Wanneer je naar de foto's die TMZ plaatste kijkt, lijkt het erop dat Samuel de auto, met draaiende motor, in zijn achteruit zette en toen tegen de witte BMW reed. De jongen zou vervolgens verschrikt uit de auto zijn gestapt, waarna zijn vader direct kwam kijken wat er aan de hand was.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ben Affleck en Jennifer Lopez kopen luxe villa van 50 miljoen dollar

Gelukkig voor Samuel bleek het mee te vallen. De achterbumper van de passagierszijde van de Lamborghini was namelijk wel tegen het voorwiel van de BMW aangekomen, maar volgens ingewijden was er geen sprake van zichtbare schade.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez en Ben Affleck laten pers relatie niet beïnvloeden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore