Ga naar de inhoud
Entertainment

Caroline van der Plas pislink door column Youp van 't Hek

Youp van 't Hek en Caroline van der Plas Beeld © ANP

Caroline van der Plas (55) is bepaald niet blij met de column die Youp van 't Hek (68) heeft geschreven over de boeren en boerenprotesten. De BBB-politica, die momenteel in de peilingen de op één na grootste partij van het land leidt, bijt flink van zich af op social media.

"Youp kan venijnige columns schrijven over boeren, omdat hij drie keer per dag eten heeft"

Youp heeft een ietwat cynische column geschreven over de boeren en hun protesten. Met zijn stuk levert hij commentaar op de zorgen die de boeren hebben over hun toekomst, nadat het kabinet bekendmaakte de stikstofuitstoot drastisch terug te willen brengen.

Caroline
lees ook:
Caroline van der Plas: 'Je zoekt mensen thuis niet op'

De woorden van Youp vallen in ieder geval helemaal verkeerd bij Caroline. 'Youp van ’t Hek heeft geen grond en huis dat al decennia, soms eeuwen in de familie is. Youp hoeft zich nooit zorgen te maken dat zijn huis en grond wordt afgenomen. Youp huilt niet elke dag. Youp kan venijnige columns schrijven over boeren, omdat hij drie keer per dag eten heeft. Wees geen Youp', schrijft ze op Twitter.

Caroline
lees ook:
Caroline van der Plas over het verlies van haar man

Caroline is in razend tempo één van de bekendste politici in Nederland geworden. Ze is veelal te zien in talkshows, maar ook in entertainmentprogramma's, zoals De Slimste Mens of Rooijakkers Over De Vloer. Is ze niet bang voor een overkill? Daar geeft ze in de onderstaande video antwoord op.

Is Caroline van der Plas bang voor een overkill?

01:02