Entertainment

Babette van Veen keert terug als Linda Dekker in GTST

26 juni 2022 19:20 Aangepast: 26 juni 2022 19:41
Babette van Veen Beeld © ANP

Het afscheid van Linda Dekker in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is van korte duur. Want Babette van Veen (54), die al meermaals in de huid van Linda kroop, gaat dat opnieuw doen. Dat vertelt de actrice aan RTL Boulevard.

"Het is wel zo dat ik veel reacties van mensen die het niet leuk vonden dat Linda wegging"

"Ik moest het heel lang geheim houden", vertelt Babette voor de camera's van RTL Boulevard. "Linda komt weer terug in Meerdijk. Ik zag het echt niet aankomen. Ik had mijn spulletjes gepakt, ik had afscheid genomen. Ik heb een borrel gehad, een etentje gehad, een gouden horloge gehad. En ik ben weggegaan. Ik heb allemaal leuke dingen gedaan in de tussentijd, super naar m'n zin gehad", aldus Babette.

Toch kreeg ze plots een mailtje om 'erover na te denken om te komen praten'. "Natuurlijk wilde ik dat. Het is wel zo dat ik veel reacties van mensen die het niet leuk vonden dat Linda wegging."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Babette van Veen: 'Guusje zal altijd een onderdeel van mijn leven zijn'

Waarom Babette precies terug is gevraagd weet ze zelf eigenlijk ook iet zo goed. "Maar ik ben er gewoon weer." Terugkeren zonder Joep Sertons, met wie ze jarenlang een stel speelde, vond de actrice wel 'een hobbel'. "Wij waren zo'n setje. Eigenlijk waren we een getrouwd stel. Dus daar moest ik even overheen stappen. Ik vond het wel even lastig."

Voor hoe lang Linda Dekker weer te zien is in de langstlopende soapserie van ons land, is nog niet bekend. "Ik kan wel zeggen dat ik niet vandaag of morgen weg ben. Verder moet er gekeken worden wat ze willen met het personage."

In onderstaande video vertelt Babette meer over haar terugkeer en zie je welke andere acteur ook naar Meerdijk komt.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Zoon Babette van Veen deed auditie voor Goede Tijden, Slechte Tijden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore