Ga naar de inhoud
Entertainment

Advocate Johnny Depp helpt man die onwel wordt tijdens vlucht

Beeld © Getty Images

Camille Vasquez (37) wordt door personeel van een vliegtuig een heldin genoemd. Camille, die dit jaar in één klap wereldberoemd werd als de advocate van Johnny Depp (59), vloog begin deze week van Los Angeles naar New York. Toen er tijdens de vlucht een man plotseling onwel werd en zijn hoofd stootte, twijfelde Camille geen moment en schoot ze hem te hulp.

Camille zou samen met haar bodyguard in het vliegtuig hebben gezeten, toen er plotseling werd omgeroepen of er iemand kon helpen bij een medisch noodgeval. Zowel Camille als haar bodyguard zouden zich direct naar de man hebben gehaast en Camille zou een telefoontje hebben gepleegd naar haar schoonbroer, die een dokter is. Hij zou haar stap voor stap hebben uitgelegd wat ze moest doen.

Fans
Lees ook:
Fans verkopen massaal merchandise van advocaat Johnny Depp

De bodyguard van Camille zou vervolgens zijn Apple Watch hebben af gedaan om te checken wat de hartslag van de man was. Gelukkig bleek er ook nog een arts aanwezig te zijn tijdens de vlucht, die het daarna van de twee overnam. Camille zou achteraf twee flessen wijn hebben gekregen van het personeel van de vlucht om haar te bedanken voor haar snelle handelen.

Advocaten
Lees ook:
Advocaten Johnny Depp spreken van 'eerlijk' proces tegen Amber

Camille werd onlangs bekend toen ze Johnny Depp bijstond als advocate in zijn zaak tegen Amber Heard. Er gingen geruchten dat er tijdens de rechtszaak een romance zou zijn opgebloeid tussen de twee, maar dat ontkende Camille. Zij noemde de geruchten 'seksistisch'.

Advocate
Lees ook:
Advocate Johnny Depp noemt relatiegeruchten 'onethisch en seksistisch'