Ga naar de inhoud
Entertainment

Robin Martens over vreemdgaan: 'Verleden met mannen die logen'

Robin Martens Beeld © ANP

Als bekende Nederlander is het in deze tijd best spannend om te claimen monogaam te zijn. Kijk maar naar Waylon. Toch is er maar één iemand die Robin Martens (30) liefheeft: haar Benjamin. In het zomerboek van 'LINDA.' vertellen de twee over hun romance.

"Ik snap het, het is een prachtige vrouw, maar ik voel ook dat ik haar moet beschermen"

Robin en Benjamin leren elkaar drie jaar geleden kennen in de strandtent waar Benjamin chef-kok is. "We keken elkaar net iets te lang aan", weet de voormalig GTST-ster zich nog te herinneren. Ook Benjamin weet het nog als de dag van gisteren. Hij vertelt: "In die ene blik voelde ik fire. Ik bood haar een gin-tonic aan, verder hebben we geen woord gewisseld."

Robin stond op dat moment nog met iemand te praten, het was onbeleefd om dat af te kappen, dus heeft hij haar later via social media benaderd. "Hij bleek op dezelfde dag jarig als ik. We zijn allebei Vissen, gevoelsmensen. Ik wist: dit is meant to be", vertelt Robin. De eerste date was bij de actrice thuis. "Hij zou voor me koken, maar daar is het niet meer van gekomen." Benjamin vult aan: "Ik ben nooit meer weggegaan."

Seksleven
Lees ook:
Seksleven Robin Martens op laag pitje door baby

Waar steeds meer koppels anno 2022 kiezen voor een open relatie, blijven Robin en Benjamin monogaam. De actrice vindt het wel belangrijk dat er vertrouwen is binnen een relatie. "Ik heb een verleden met mannen die logen en bedrogen", legt ze uit. "Benjamin heeft in het begin best wat voor zijn kiezen gehad. Dan belde ik: 'Waar ben je?'"

Benjamin: "Ik wist dat ik niets te verbergen had en toch had ze het over 'jullie mannen', alsof we allemaal hetzelfde zijn. Ondertussen krijgt Robin dagelijks DM’s van aanbidders. Ik snap het, het is een prachtige vrouw, maar ik voel ook dat ik haar moet beschermen. Noem het gezonde jaloezie."

Baby
Lees ook:
Baby was 'lifesaver' voor Robin Martens: 'Voel me sindsdien beter'