Entertainment

Denise Richards maakt na haar dochter ook OnlyFans-account aan

23 juni 2022 23:38 Aangepast: 24 juni 2022 07:50
Denise Richards Beeld © ANP

Denise Richards (51) heeft een voorbeeld aan haar dochter Sami Sheen (18) genomen. De actrice heeft donderdag een OnlyFans-account aangemaakt, zo maakte ze bekend via Instagram.

"Ik heb haar dringend verzocht het stijlvol en creatief te houden"

Gebruikers van OnlyFans kunnen filmpjes en foto's plaatsen voor hun volgers en daar geld voor vragen. Het platform heeft de reputatie dat veel van die beelden seksueel van aard zijn. Voor 25 dollar per maand kunnen mensen content van Denise zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Denise Richards getrouwd met Aaron Phypers

Het nieuws komt kort nadat Sami, die in maart 18 jaar werd, een OnlyFans-pagina had opgezet. Dit tot grote onvrede van haar vader Charlie Sheen. De Two and a Half Men-ster, die tussen 2002 en 2006 met Denise was getrouwd, keurde het af maar begreep ook dat hij het niet kon tegenhouden. "Ik heb haar dringend verzocht het stijlvol en creatief te houden", zo zei hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Denise Richards weet het zeker: overheid VS wil haar doden

Denise steunde haar dochter echter volledig. In een lange Instagram-post wenste ze dat zij net zo veel durf als Sami had en zei ze dat ze er niet over kon oordelen, gezien ze in haar carrière shoots voor de Playboy heeft gedaan en ook in de film Wild Things te zien was, waarin erotische scènes zaten.

Denise is overigens niet de eerste beroemdheid op OnlyFans. Ook onder anderen Cardi B en Aaron Carter gebruiken het platform.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore