Ga naar de inhoud
Entertainment

Maxime Meiland droomt van derde kindje: 'Zo snel mogelijk'

Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland (26) is de trotse moeder van dochtertjes Claire (3) en Vivé (7 maanden), maar als het aan de realityster ligt, komt daar zo snel mogelijk een derde kindje bij. Dat vertelt ze in de YouTube-serie 'Terug Naar Toen'.

"Ik zei altijd vier, maar dat wil Leroy niet"

Maxime en haar vriend Leroy hebben eerst nog een huwelijksdag in het verschiet, maar als de Meiland-telg gevraagd wordt om verder in de toekomst te kijken zegt ze: "Heel misschien willen we nog een derde kindje, dat zou ik wel heel erg leuk vinden." Ondanks dat dat nog niet erg overtuigd klinkt, lijkt Maxime er wel serieus over na te denken. Als ze gevraagd wordt naar wanneer ze nog een derde kindje zou willen, zegt ze: "As soon as possible, daarom willen we nu al die trouwerij."

Maxime
Zie ook:
Maxime Meiland aan het shoppen voor een trouwjurk

De twijfel zit 'm volgens Maxime vooral in haar drukke agenda. "Heel af en toe twijfel ik nog, maar dat komt omdat ik nu natuurlijk in een heel drukke periode zit. Dat je af en toe ook denkt: oh, waar begin je dan aan? Maar ja, je bent dan ook nog negen maanden zwanger. Dus voordat de baby er uiteindelijk is, ben je ook weer heel lang verder."

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland deelt eerste details over haar droomtrouwjurk

De dochter van Erica en Martien droomde altijd al van een groot gezin. "Ik zou dat toch heel erg leuk vinden. Ik zei altijd vier, maar dat wil Leroy niet." Daar is Maxime dus van afgestapt. "Maar toch nog één baby'tje lijkt me wel heel erg leuk. Dan zit ook die leeftijd leuk bij elkaar."

Wat het wordt, maakt voor Maxime niks uit. Maar na twee meiden zou ze een jongetje toch ook leuk vinden.

De
Lees ook:
De Meilandjes gaan wekelijkse podcast maken met positieve insteek

Voordat het zover is, stappen Maxime en Leroy eerst nog in het huwelijksbootje. In de video hieronder vertelt ze meer over hun grote dag.

Maxime Meiland wil kleine bruiloft: 'Geen toeters en bellen'

01:15