Entertainment

Brad Pitt omarmt 'laatste levensfase' zonder drank en sigaretten

23 juni 2022 03:19 Aangepast: 23 juni 2022 09:04
Volgens kappers gaan we deze Brad Pitt-coupe vaker zien Beeld © Getty Images

Brad Pitt heeft alcohol en sigaretten afgezworen nadat hij scheidde van Angelina Jolie (47) in 2016 en dat heeft hem een nieuwe kijk op het leven gegeven. In een interview met 'GQ' laat de 58-jarige acteur weten het laatste hoofdstuk in zijn leven 'betekenisvol' te willen maken.

"Het stoppen met roken was iets groots voor mij: ik ben niet iemand die twee sigaretjes per dag kan roken, ik paf meteen een pakje weg"

"Ik ben nu bijna 60 en beschouw de aankomende jaren als mijn laatste fase. Dat kan tien, twintig of dertig jaar duren, dat weet je niet. Maar hoe gaat die periode eruitzien en hoe wil ik die tijd indelen? Het bezoeken van bijeenkomsten van Anonieme Alcoholisten heeft me enorm veel gebracht. Ik was onderdeel van een geweldige groep mannen bij wie ik volledig mezelf kon zijn, zonder dat ik angst had dat er dingen werden uitgelekt naar de pers. Dat vangnet is echt goud waard geweest en daar ben ik zeer dankbaar voor. Ook het stoppen met roken was iets groots voor mij: ik ben niet iemand die twee sigaretjes per dag kan roken, ik paf meteen een pakje weg. Dus de enige manier was compleet stoppen met alles en daardoor voel ik me beter dan ooit", aldus Brad.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad Pitt weer naar rechter wegens voogdijschap Angelina Jolie

Hij vervolgt: "Gedurende mijn leven heb ik me vaak alleen gevoeld. Ik groeide alleen op en dat gevoel werd versterkt toen ik naar Los Angeles verhuisde. Eigenlijk ben ik pas de laatste jaren gaan beseffen dat ik al die tijd genoeg lieve en leuke mensen om me heen had, maar zo voelde ik dat eerder gewoon niet. Terugkijkend op mijn leven kampte ik altijd met een lichte depressie maar onderdrukte ik dat. Nu heb ik meer levensvreugde en waardeer ik muziek bijvoorbeeld heel erg, dat maakt me blij en rustig."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore