Entertainment

Yolanthe onthult hoe ze haar lichaam in tiptop shape kreeg

23 juni 2022 09:58 Aangepast: 23 juni 2022 13:14
Yolanthe Beeld © ANP

Yolanthe Cabau (37) doet er naar eigen zeggen alles aan om de beste versie van zichzelf te zijn. Sinds de breuk met Wesley Sneijder (38) staat haar gezondheid nog hoger op het prioriteitenlijstje. Het resultaat? Een fit en afgetraind lichaam. In het 'Grazia Zomerboek' vertelt ze hoe ze dat voor elkaar gebokst heeft.

"We hebben allemaal een voertuig in de vorm van ons lichaam gekregen, en je kunt zelf kiezen hoe je ermee omgaat"

Sporten doet Yolanthe het liefst zes dagen per week en voor de putjes in haar benen en billen heeft ze een geheim wapen gevonden. "Bijna elke avond voor het slapengaan doe ik een cupping voor mijn benen of billen, omdat ik hier en daar, en vooral in bepaald licht, cellulite heb. Mijn insteek is: we hebben allemaal een voertuig in de vorm van ons lichaam gekregen, en je kunt zelf kiezen hoe je ermee omgaat en de boel onderhoudt. Voor mezelf wil ik dat zo goed mogelijk doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe geeft update over relatiestatus: 'De liefde is voor altijd'

"Voor mensen die starten met een nieuwe lifestyle: wees niet te streng voor jezelf, want dan wordt het je vijand en ben je elke dag in gevecht met jezelf", vervolgt Yolanthe. Volgens haar kun je 'best op een leuke manier gezond zijn en afvallen'. "Het is top om je op je allerfitst te voelen. Je wordt dan wakker met goede energie en zin in een nieuwe dag. Die lifestyle werkt voor mij en dat gun ik iedereen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ondanks verdriet koestert Yolanthe de mooie momenten met Wesley

Meer over haar fitnessreis vertelt Yolanthe hieronder in gesprek met Bridget Maasland. 

Het hele interview met Yolanthe is nu te lezen in het Grazia Zomerboek. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore