Entertainment

Yolanthe geeft update over relatiestatus: 'De liefde is voor altijd'

22 juni 2022 13:16 Aangepast: 22 juni 2022 13:25
Beeld © ANP

Sinds de scheiding van Wesley Sneijder (38) in 2019 wordt Yolanthe (37) in ieder interview gevraagd naar zowel haar ex als een potentiële nieuwe liefde. Zo ook in het 'Grazia Zomerboek'.

"Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren"

Yolanthe vertelt dat ze momenteel een 'happy single mom' is die met volle teugen van het leven geniet. Ze is dankbaar voor de verstandhouding met Wesley en dat Xess Xava een goede band met zijn vader heeft. "En ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd", vertelt ze. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ondanks verdriet koestert Yolanthe de mooie momenten met Wesley

Met flirtende mannen is Yolanthe niet bezig. Iemand ontmoeten vindt ze 'leuk', maar ze is 'niet op zoek'. Met het idee dat dingen in het leven lopen zoals ze lopen, heeft de actrice nog een wens: "Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren."

Ze vervolgt: "Ik heb best veel vrijgezelle vriendinnen. Allemaal spontane, knappe, lieve, fantastische, ondernemende vrouwen. Dan denk ik weleens: waarom komt er nou geen leuke man in hun leven? Andersom hebben zij dat bij mij natuurlijk ook. Misschien zijn er gewoon minder van dat soort mannen..."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe dankbaar voor Xess Xava: 'Waar zou ik zijn zonder jou'

Met zoon Xess Xava en haar leven in Los Angeles is Yolanthe op dit moment content. Op een eventuele verzoeningspoging van Wesley zit ze niet te wachten:

Het hele interview met Yolanthe is nu te lezen in het Grazia Zomerboek. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore