Ga naar de inhoud
Entertainment

First Dates-kandidaten gaan opnieuw daten in podcastserie

Denice Dest, Victor Abeln en de First Dates-crew. Beeld © Annemieke van der Togt

Kan je geen genoeg krijgen van de ongemakkelijke, maar ook romantische momenten in het programma 'First Dates'? Dan is er goed nieuws. De datingshow krijgt nu namelijk ook een eigen podcast: 'First Dates: Second Chances'.

In deze podcast gaan mensen die al eens meededen aan het programma opnieuw op date. Dat doen ze niet met zomaar iemand, maar met een kijker die geïnteresseerd in hen was, toen zij op televisie aan het dineren waren.

Toch worden de kandidaten dit keer minder op hun wenken bediend, want ze zitten namelijk niet in het restaurant als de podcast wordt opgenomen. Sterker nog: ze staan in de keuken. Ook bereiden ze hun eigen drankje voor, achter dezelfde bar waar Victor altijd staat.

First
lees ook:
First Dates-barman Victor toont zijn nieuwe liefje op de loper

Niet alleen First Dates heeft een eigen podcast, maar RTL Boulevard is sinds een poosje ook gestart met een podcast. In de RTL Boulevard Reality Podcast spreekt presentatrice Kiki Duren met bekende gezichten uit realityprogramma's. In de derde aflevering zijn Roos Reedijk en Bob Sikkes te gast, uit Kopen zonder Kijken. De aflevering luister je hieronder, of via je favoriete podcast-app.

'First
lees ook:
'First Dates ook zonder maître Sergio Vyent een hit'