Ga naar de inhoud
Entertainment

Linda de Mol in oktobernummer weer op cover van eigen blad

Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol (57) staat in het oktobernummer van haar eigen blad weer - zoals vertrouwd - op de cover 'LINDA.'. Vanaf dan zal Linda ook weer zelf de editorial schrijven. Het nummer ligt vanaf 21 september in de winkels.

"Misschien gaat ze wel helemaal niets vertellen"

In gesprek met Adformatie vertellen LINDA.-hoofdredacteur Karin Swerink en Managing Director Louise van Nispen over de terugkeer van Linda bij het magazine. Volgens Karin waren ze bij het blad al een tijdje aan het nadenken over covers zonder Linda. "Dat hebben we een keer gedaan met Michelle Obama en met het bikininummer. Daar waren we dus al mee bezig, maar de gebeurtenissen hebben dit proces wel versneld."

Linda
lees ook:
Linda de Mol keert in september terug op televisie

Wat het thema wordt van LINDA.219 is nog niet bekend. En dat blijft voorlopig ook nog even zo. "We zijn nu aan het nadenken hoe we dat gaan doen. Wat wil Linda vertellen? Misschien gaat ze wel helemaal niets vertellen. We hebben veel goede ideeën, maar daar kunnen we uiteraard nog niks over zeggen", aldus Karin.

Linda
lees ook:
Linda de Mol pakt draad weer op: 'Gaat een beetje beter'

Na de rel rondom The Voice, waarbij haar ex-partner Jeroen Rietbergen is betrokken vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag, gaf Linda meerdere statements via haar eigen website waarin ze vertelde niet op de hoogte te zijn geweest van het gedrag van Jeroen. Ook verbrak ze de relatie.

Daarna was het lange tijd stil rondom Linda. Haar tv-klussen werden op de lange baan gezet en zelfs op de cover van haar blad was ze niet meer te zien. Onlangs werd bekend dat Linda in september weer te zien is in Miljoenenjacht, haar eerste presentatieklus sinds januari, toen haar sabbatical inging. Ook weten we dat de presentatrice werkt aan een nieuwe serie, waarin ze zelf meespeelt.

Linda de Mol pakt haar werkzaamheden weer op

00:25