Ga naar de inhoud
Entertainment

Sanne uit Bachelor België beticht van alcoholisme door medekandidaat

Beeld © Instagram @sanneghislaine

Voor de Nederlandse Sanne Sont eindigde haar deelname aan de Vlaamse 'De Bachelor' helaas niet zoals ze had gehoopt. Hoewel ze bij de laatste drie vrouwen zat, besloot Fabrizio (29) haar uiteindelijk naar huis te sturen. Volgens Sanne zou dat zomaar te maken kunnen hebben met de roddels die een medekandidaat over haar zou hebben verspreid.

"Ze zei ook dat ik flessen had gestolen en onder mijn bed had verstopt"

In het Grazia Zomerboek vertelt Sanne over een nogal nare ervaring die ze had met medekandidaat Vanessa. Zij zou namelijk opzettelijk tegen Fabrizio hebben gelogen. "Vanessa heeft tijdens haar 1-op-1 date tegen Fabrizio gezegd dat ik alcoholist ben, wat allesbehalve waar is. Tuurlijk, we dronken met de meiden weleens een wijntje, maar thuis sport ik vijf dagen in de week en ben ik vooral druk met mijn gezin. Ze zei ook dat ik flessen had gestolen en onder mijn bed had verstopt."

Fabrizio
Lees ook:
Fabrizio zet schaar in lange lokken voor het goede doel

Sanne is ervan overtuigd dat de roddels een grote rol hebben gespeeld in het uiteindelijke besluit van Fabrizio. "Toen ik Fabrizio vervolgens ook nog mee op date naar een café nam, is hij dingen op gaan tellen en heeft hij daar zijn keuze op gebaseerd. Ik vond dat heel heftig."

Huh?
Lees ook:
Huh? Sanne en Fabrizio hebben helemaal geen seks gehad tijdens 24 uurs-date

Ondanks zijn afwijzing heeft ze momenteel weer leuk contact met hem. "We zijn heel goed met elkaar, op een vriendschappelijke manier. Ik was eerst best boos op hem. Niet omdat hij me had weggestuurd, maar omdat hij niet eens iets liefs had gezegd toen ik eruit ging. We hebben twee maanden geen contact gehad, maar toen heeft hij me een bericht gestuurd met excuses. Hij heeft me zijn kant uitgelegd en we hebben alles goed uitgepraat. We spreken elkaar nog meerdere keren in de week, ik vind hem gewoon een toffe, oprechte gozer."

Fabrizio
Lees ook:
Fabrizio heeft geen spijt van seks in De Bachelor: 'Er was aantrekkingskracht'

Fabrizio maakte zich met zijn deelname aan De Bachelor niet bepaald geliefd en dat had alles te maken met de manier waarop hij met de dames omging. 

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

00:51