Ga naar de inhoud
Entertainment

Mattie Valk vindt dat hij niet moet 'zeuren' over herkend worden

Mattie Valk Beeld © ANP

Hoewel Mattie Valk (37) vooral bekend is geworden met zijn stem, wordt hij na jarenlang radiosucces ook op straat regelmatig herkend. De Qmusic-dj is inmiddels een echte BN’er, maar heeft daar niet zoveel problemen mee. In een interview met 'Veronica Superguide' vertelt hij er zich op heeft ingesteld dat het nu eenmaal zo is.

"Ik ben geen Lady Gaga"

Niet elke BN’er vindt het even leuk om continu herkend te worden op straat. Gelukkig is het bij Mattie zo dat hij niet overal uit de menigte wordt gepiklt. Volgens hem verschilt dat nogal per regio. "In grote steden gaat dat prima. In het zuiden of oosten van het land word ik veel herkend, maar ik zeg altijd: ik ben geen Lady Gaga. Ja, ik word vaker aangesproken dan andere mensen, maar minder dan Linda de Mol."

Mattie
Lees ook:
Mattie Valk en Wietze de Jager weer even samen te horen

Toch reikt zijn bekendheid voorbij de landsgrenzen. Toen hij onlangs op vakantie was, werd hij namelijk ook regelmatig gespot. ''Mijn laatste vakantie was in Málaga, daar zitten veel Nederlanders. Dat weet je en daar stel je jezelf op in. Mijn vriendin heeft er ook niet voor gekozen en denkt weleens: jeetje. Het hoort er ook bij hè. Ik wil een publiek bereiken, dus ik moet daar niet over zeuren."

Mattie
Lees ook:
Mattie Valk om treurige reden even niet te horen bij Qmusic

Mattie moest zijn Qmusic-collega Marieke Elsinga onlangs een paar weken missen, maar stond helemaal achter haar keuze om een stapje terug te doen:

Mattie staat achter keuze van Marieke: 'Het is nodig'

00:38