Ga naar de inhoud
Entertainment

Danny de Munk vervangen als panellid in I Can See Your Voice

Marieke Elsinga en Danny de Munk in I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice

Ruim een week geleden kwam het nieuws naar buiten dat Danny de Munk (52) niet plaats zal nemen in het panel van het programma ‘I Can See Your Voice’. Dit besluit werd in goed overleg met Danny genomen nadat een vrouw aangifte van verkrachting deed tegen de zanger. Hij ontkent die aantijgingen. RTL laat nu weten op welke manier Danny in de show zal worden vervangen.

"We zijn afgelopen week opzoek gegaan naar een oplossing voor aankomend seizoen"

Het onderzoek van de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van het nieuwe seizoen en daarom hebben de programmamakers besloten om op zoek te gaan naar een vervanger. RTL laat nu in een reactie weten dat ze hebben gekozen om een wisselend panellid plaats te laten nemen op de plek van Danny. ‘Wekelijks neemt een andere BN’er plaats naast het vaste panel, bestaande uit Marieke, Edsilia en Fred’, voegen ze hieraan toe.

'Danny
Kijk ook:
'Danny de Munk en advocaat geven Yvonne Coldeweijer lesje journalistiek'

Welke panelleden dit zullen zijn, is nog niet bekend gemaakt.

Danny
Kijk ook:
Danny de Munk vertelt zijn vrienden waar het op staat: 'Gierige gasten'

De zanger kwam in april in opspraak wegens vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag, dat hij meteen ontkende. Nu wordt hij door een vrouw aangeklaagd die tussen 2007 en 2008 met hem samenwerkte aan de musical Ciske de Rat. John van den Heuvel zit bovenop deze zaak en vertelde hier meer over aan de desk van RTL Boulevard. 

'Aangeefster Danny de Munk is niet op geld en celstraf uit'

06:02
Bron: RTL Boulevard