Ga naar de inhoud
Entertainment

Bas Muijs keert terug als Stefano Sanders in GTST

Bas Muijs Beeld © ANP

Stefano Sanders zet binnenkort weer voet in Meerdijk. Het personage, gespeeld door Bas Muijs (45), heeft al meerdere comebacks gehad, maar Stefano zal deze keer wellicht wat langer te zien zijn in de soap.

"En... Hij blijft"

De jongere halfbroer van Ludo Sanders is vanwege het huwelijk van zijn nichtje Nina en Bing weer in Meerdijk, zo is te zien in de nieuwste aflevering van GTST bij Videoland. Wat hij precies in Meerdijk komt doen, is nog niet bekend.

Bas Muijs lijkt te hinten op een langere terugkeer van zijn personage. Op Instagram schrijft de acteur: 'In 1999 maakten de kijkers kennis met Stefano Sanders. Na zeven seizoenen vertrok hij naar New York, maar in de afgelopen zeventien jaar liet Stefano zich nog wel vier keer zien. Nu komt hij voor de vijfde keer terug. En... Hij blijft.'

Goede
Kijk ook:
Goede Tijden, Zomer Tijden: Bas Muijs aan gruwelijke dood ontsnapt

Het personage Stefano was in 1999 voor het eerst te zien in de soapserie. Na zijn eerste vertrek in 2005 keerde hij driemaal terug: in 2009, 2015 en 2020. 

Voor acteur Bas Muijs is dit weer de eerste grote tv-klus nadat hij afgelopen december werd getroffen door een hartaanval. Wij spraken hem hierover:

Bas Muijs omschrijft hartaanval: 'Alsof leven uit je verdwijnt'

02:10
Bas
Lees ook:
Bas Muijs: 'Het is mentaal een enorme klap als je bijna dood bent'

Bas zal vanaf woensdag 29 juni als Stefano te zien zijn in de televisie-uitzendingen van GTST. Je bekijkt de afleveringen vooruit bij Videoland.