Entertainment

Publiekslievelingen Bram en Francis in extra seizoen De Slimste Mens

20 juni 2022 17:29 Aangepast: 20 juni 2022 17:31
Bram Douwes en Francis van Broekhuizen Beeld © KRO-NCRV

Publiekslievelingen Bram Douwes (38) en Francis van Broekhuizen (46) zijn twee van de zestien oud-finalisten van 'De Slimste Mens' die het in een All Stars-seizoen tegen elkaar opnemen. Dat heeft KRO-NCRV maandag bekendgemaakt.

Zowel Bram als Francis stal in het seizoen waar hij en zij eerder aan meededen de harten van het publiek. Bram werd in de zomer van 2021 uiteindelijk tweede, terwijl Francis in de zomer van 2020 als derde eindigde.

Andere kandidaten die meedoen aan het extra seizoen van De Slimste Mens zijn Owen Schumacher, Nynke de Jong, Klaas Dijkhoff, Khalid Kasem, Andries Tunru, Jeroen Kijk in de Vegte en Stefano Keizers.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Oud-finalisten De Slimste Mens gaan strijd met elkaar aan in extra seizoen

Ter ere van het twintigste seizoen van De Slimste Mens zendt KRO-NCRV niet één, maar twee reeksen uit van de populaire kennisquiz. Naast de reguliere afleveringen komt er ook een speciale onlineserie, waarin de zestien oud-finalisten tegen elkaar strijden.

Anders dan in de gewone reeks spelen in De Slimste Mens: All Stars vier kandidaten per aflevering tegen elkaar, in plaats van drie. De winnaar van elke aflevering krijgt een plekje in de finale, op vrijdag 19 augustus. De eerste aflevering van de vijfdelige reeks verschijnt vanaf 22 juli op NPO Start.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kijkcijferhit De Slimste Mens gaat ook naar Duitsland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore