Entertainment

Harry Styles helpt gay fan uit de kast te komen tijdens optreden

20 juni 2022 14:58 Aangepast: 20 juni 2022 15:59
Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles (28) heeft afgelopen weekend tijdens zijn optreden op Wembley een homoseksuele fan uit de kast helpen komen. De zanger hielp graag mee met het verzoek van ene Mattia, meldt de krant 'Daily Mirror' maandag.

"Als ik deze vlag boven mijn hoofd zwaai, ben jij officieel gay"

Tijdens zijn optreden in het kader van zijn Love on Tour-tournee kreeg Harry een kartonnen bord aangereikt met daarop het verzoek om een fan te helpen uit de kast te komen. De voormalig One Direction-zanger pakte vervolgens een regenboogvlag op en zwaaide ermee heen en weer. "Als ik deze vlag boven mijn hoofd zwaai, ben jij officieel gay, m'n jongen", riep Harry tegen Mattia. Nadat hij de spanning even opbouwde, verklaarde de zanger de fan uiteindelijk 'een vrij man'.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Harry Styles zet basisschooljuf in het zonnetje tijdens concert

Op Twitter liet Harry na afloop van het optreden weten dat hij had genoten van het concert. 'Wembley afgelopen avond was een van mijn favoriete shows ooit. Ik weet niet waar ik moet beginnen met jullie te bedanken, ik ben volledig overdonderd', aldus de zanger. 'Ik ben zo dankbaar en blij. Dank jullie wel, ik houd van jullie.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Harry Styles aanvaardt uitnodiging van superfan voor gala

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore