Entertainment

Romcom-liefhebbers opgelet: nieuwe Nederlandse Netflix-komedie in de maak

20 juni 2022 16:02 Aangepast: 20 juni 2022 16:58
Happy Ending Beeld © Netflix/Jurre Rompa

Goed nieuws van liefhebbers van Nederlandse komedies, want er is een nieuwe film in de maak. Deze maand zijn namelijk de opnames van 'Happy Ending' gestart. De komedie is volgend jaar op Netflix te zien.

Happy Ending draait om Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier), een symbiotisch koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Luna faket al sinds het begin van haar relaties haar orgasmes. Omdat ze het al zo lang verzwijgt, durft ze het balletje bij de onwetende Mink niet op te gooien. Als vriendinnen haar aansporen om in de slaapkamer te experimenteren met Mink, lijkt het Luna een goed idee om een trio voor te stellen. Wat ze niet weet is dat de daaropvolgende avond klimaatactiviste Eve (Joy Delima) haar leven op z'n kop zet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwste seizoen Netflix-hit Borgen anders dan eerdere seizoenen

Deze Netflix-film wordt geschreven en geregisseerd door Joosje Duk. In 2021 was ze één van de vijf winnaars van de New Voice contest: een wedstrijd om nieuwe scenarioschrijvers in Nederland te ontdekken die met hun verhalen iets toe kunnen voegen aan het bestaande aanbod. Op welke datum de film precies te zien is op Netflix is nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat Happy Ending ergens in 2023 wereldwijd op de streamingdienst uitkomt.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Netflix maakt reality-spelshow gebaseerd op Squid Game

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore