Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim Kardashian noemt Kanye West 'beste vader' ooit

Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

De scheiding van Kim Kardashian (41) en Kanye West (45) verloopt niet ontzettend soepel, maar de realityster had zondag op Vaderdag niets dan lof voor haar ex. Kim zette Kanye, haar eigen vader Robert Kardashian en voormalig stiefvader Caitlyn Jenner (72) in het zonnetje.

"Bedankt dat je de beste vader voor onze baby's bent"

'Bedankt dat je de beste vader voor onze baby's bent en van ze houdt zoals je dat doet. Fijne Vaderdag Ye', schrijft Kim bij een kiekje van de rapper met hun kinderen North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3) in haar Instagram Stories.

Kanye
Lees ook:
Kanye West zet nieuwe vriendin die op Kim Kardashian lijkt aan de kant

Ze deelde ook een foto van het samengestelde gezin waarin ze zelf opgroeide in de tijd dat Caitlyn Jenner nog getrouwd was met haar moeder Kris. 'Bedankt dat je ons hebt opgevoed en de beste stiefvader was. Goede Vaderdag Caitlyn', liet ze weten aan Caitlyn, die in 2015 bekendmaakte transgender te zijn maar in interviews vaker heeft aangegeven dat ze door haar kinderen graag nog vader wordt genoemd.

Voor haar eigen vader, de in 2003 overleden advocaat Robert Kardashian, schreef Kim een berichtje over een gesprek met haar kinderen. 'Fijne Vaderdag voor de beste papa ooit. De kinderen vroegen hoe ik Vaderdag met je kon vieren als je helemaal in de hemel bent en kwamen met allerlei schattige ideeën. Ik mis je en hou met mijn hele ziel van je.'

Kim Kardashian: 'Kanye en ik zullen altijd familie blijven'

04:21