Ga naar de inhoud
Entertainment

Fans verkopen massaal merchandise van advocaat Johnny Depp

Beeld © ANP

Camille Vasquez (37), de advocate van Johnny Depp (59), is een ware held in de ogen van de fans . Online zijn allerlei producten te koop met teksten als 'Camille Vasquez for president'.

De teksten staan afgedrukt op onder meer petten, T-shirts en mokken. De verkopers schrijven erbij dat ze hopen dat Camille zich in 2024 verkiesbaar stelt. Daarnaast zijn er kaarsen te koop waarop de advocate staat afgebeeld als een heilige met daarbij de tekst 'heilige Camille'. 

Burgerrechtenorganisatie
Lees ook:
Burgerrechtenorganisatie eist geld van Johnny Depp

Camille kreeg tijdens de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard veel lof voor de manier waarop ze hem bijstond. Amber werd begin juni veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 15 miljoen dollar. De zaak draaide om een oud opiniestuk voor The Washington Post waarin de actrice schreef over haar ervaringen met huiselijk geweld. Hoewel de naam van Johnny niet werd genoemd, stelde de acteur dat het duidelijk was dat hij in het stuk werd bedoeld en dat zijn carrière en reputatie daaronder hebben geleden. De jury gaf hem gelijk. Amber heeft aangekondigd in hoger beroep te gaan. 

Motor
Lees ook:
Motor van Johnny Depp uit Cry-Baby binnenkort geveild

Camille werd behoorlijk overvallen door de bekendheid die de zaak met zich meebracht. "Het is raar als mensen selfies met je willen maken en er allerlei interviewaanvragen binnenkomen. Maar kennelijk hoort dat erbij, dat wist ik nog niet", zei ze in een interview met het tijdschrift People.

Advocate
Lees ook:
Advocate Johnny Depp noemt relatiegeruchten 'onethisch en seksistisch'