Ga naar de inhoud
Entertainment

Harry Styles zet basisschooljuf in het zonnetje tijdens concert

Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles (28) heeft een eerbetoon gebracht aan zijn allereerste lerares. Dat deed de Britse zanger tijdens een optreden in Manchester.

"Het betekent veel voor me dat je hier bent vanavond"

"Ik wil iemand in het publiek vinden", zei Harry. "Dus laten we allemaal stil zijn, dan ga ik proberen om deze persoon te vinden, als jullie het niet erg vinden om me te helpen." De 'As It Was'-zanger vertelt dat zijn basisschoollerares aanwezig is. "Haar naam is mevrouw Vernon en ik geloof dat ze in het publiek staat."

Harry
Lees ook:
Harry Styles aanvaardt uitnodiging van superfan voor gala

Zodra hij haar gevonden heeft vraagt hij haar hoe het met haar gaat. "Ik hoorde dat je met pensioen gaat. Ik wil je graag bedanken. Het betekent veel voor me dat je hier bent vanavond."

Harry Styles bedankt daarna alle leraren van zijn basisschool, de Hermitage Primary School in Holmes Chapel, en draagt een nummer aan hen op.

Harry
Lees ook:
Harry Styles gaat naakt voor zijn rol in de film My Policeman

Tegen BBC Radio Manchester zegt de lerares later dat ze als lerares al haar leerlingen onthoudt en dat alle leerlingen op hun eigen manier geweldig zijn. Harry doet nu 'grootse dingen', vervolgt ze. "Iedereen bij Hermitage is zo, zo trots op hem."

Giorgio weggeblazen door nieuw album Harry Styles: 'Heel intiem'

05:12