Entertainment

Merel Westrik voor nieuwe klus op babybezoek in het buitenland

17 juni 2022 12:15
Merel Westrik Beeld © ANP

Na 'Ladies Night', 'Het Grootste Coronaspreekuur' en 'Slokje Teveel' heeft Merel Westrik (42) een nieuwe klus te pakken. In het NET5-programma 'Baby in het buitenland' gaat de voormalige 'RTL Nieuws'-presentatrice op babybezoek in - zoals de naam al zegt - het buitenland. Ze vertelt hierover op haar Instagram.

"Van India tot Ecuador, van Kenia tot Australië en van Nicaragua tot de VS"

Zelf is de presentatrice vorig jaar bevallen van haar eerste kindje. En hoewel ze haar handen 'meer dan vol' heeft aan haar dochtertje Billie, is Merel voor dit programma de afgelopen weken 'vól op babybezoek geweest'. Het programma gaat over Nederlandse vrouwen die samen met hun buitenlandse partner in verwachting zijn of al een baby hebben. Deze vrouwen wonen dan ook in het buitenland. De presentatrice onderzoekt hoe het is om 'zo ver weg van je eigen familie en vrienden' een kindje te krijgen in een land waar zij niet oorspronkelijk vandaan komen. Merel is hen gaan bezoeken. 'Van India tot Ecuador, van Kenia tot Australië en van Nicaragua tot de VS', schrijft ze onder haar foto op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Merel Westrik voor de eerste keer moeder geworden

Baby in het buitenland zal vanaf dit najaar te zien zijn op NET5.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zus van Merel Westrik aan de slag als RTL-presentator

Eerder dit jaar kwam Merel met het programma Slokje Teveel op de buis. Hierin ging de presentatrice met bekende Nederlandse vrouwen en deskundigen in gesprek over alcoholgebruik en -misbruik. En wat bleek, ook voor Merel zelf kon dat geen kwaad.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore