Entertainment

Jackass-ster Bam Margera weer gevonden na vermissing

16 juni 2022 10:37 Aangepast: 16 juni 2022 11:01

Bam Margera is weer terecht. De eerder deze week als vermist opgegeven 'Jackass'-ster is aangetroffen in een hotel in Delray Beach in Florida. Volgens entertainmentsite 'TMZ' is de 42-jarige tv-persoonlijkheid nadat hij was gevonden door een crisisinterventieteam en de politie teruggebracht naar de afkickkliniek waar hij uit verdwenen was.

De manager van de kliniek gaf Bam maandag als vermist op. Omdat hij onder gerechtelijk bevel in de kliniek verbleef, had hij geen toestemming om weg te gaan. Bam ging er naar verluidt toch vandoor omdat hij niet tevreden zou zijn met de instelling. Zo zouden ze afspraken over fysiotherapie voor de pols- en elleboogbreuk die hij opliep bij een skateboardongeluk vorige maand niet zijn nagekomen, aldus de entertainmentwebsite.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jackass-ster vermist nadat hij is weggelopen uit afkickkliniek

Margera schikte in april nog in een rechtszaak die hij had aangespannen om zijn ontslag bij Jackass. Volgens de skateboarder hadden de makers van Jackass 4: Forever hem gedwongen een 'wellnesscontract' te tekenen om mee te mogen doen aan de film. Daarin stond dat Margera, die kampt met verslavingen, drie keer per dag een blaastest moest doen, twee keer per week urine moest afgeven en geregeld zijn haarwortels moest laten testen op het gebruik van middelen. Hij werd ontslagen nadat hij positief was getest op Adderall, een medicijn dat hij slikt vanwege zijn ADHD.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkwijzer Jackass-film aangepast na klachtenregen

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore