Entertainment

Jackass-ster vermist nadat hij is weggelopen uit afkickkliniek

15 juni 2022 14:07 Aangepast: 15 juni 2022 15:43
Jackass-ster Bam Margera Beeld © ANP

Bam Margera (42) staat opgegeven als vermist nadat hij is weggelopen uit een afkickkliniek in Florida. Volgens 'TMZ' is de politie op zoek naar de Jackass-ster omdat hij de kliniek niet mocht verlaten.

Bam is er naar verluidt vandoor gegaan omdat hij niet tevreden zou zijn met de instelling. Hij zou problemen hebben met de restricties en de diensten van de kliniek. Zo zouden ze afspraken over fysiotherapie voor de pols- en elleboogbreuk die hij opliep bij een skateboardongeluk vorige maand niet zijn nagekomen, aldus de entertainmentwebsite.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jackass spin-off in de maak voor Paramount+

De manager van de kliniek heeft Bam maandag als vermist opgegeven. Omdat hij onder gerechtelijk bevel in de kliniek verbleef, had hij geen toestemming om weg te gaan. Hoewel de politie naar hem heeft gezocht, is er sindsdien niks meer van hem vernomen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkwijzer Jackass-film aangepast na klachtenregen

Bam schikte in april nog in een rechtszaak die hij had aangespannen om zijn ontslag bij Jackass. Volgens de skateboarder hadden de makers van Jackass 4: Forever hem gedwongen een 'wellnesscontract' te tekenen om mee te mogen doen aan de film. Daarin stond dat Bam, die kampt met verslavingen, drie keer per dag een blaastest moest doen, twee keer per week urine moest afgeven en geregeld zijn haarwortels moest laten testen. Hij werd ontslagen nadat hij positief was getest op Adderall, een medicijn dat hij slikt vanwege zijn ADHD.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore