Entertainment

Dit is wanneer Vandaag Inside terugkomt na zomerstop

15 juni 2022 10:38 Aangepast: 15 juni 2022 10:40
Vandaag Inside Beeld © ANP

'Vandaag Inside' nadert het einde van het eerste, veelbewogen seizoen. De SBS-talkshow is een grandioze hit en dat is een flinke opsteker voor de zender van John de Mol (67).

"We proberen John de Mol zo gek te krijgen om twee keer per avond te komen"

Aanstaande vrijdag is de laatste uitzending van Vandaag Inside te zien. Eigenlijk zou dat einde een paar weken geleden al zijn. Maar de heren zijn tussentijds twee weken van de buis geweest - door de kaarsenrel van Johan Derksen - en die halen ze nu nog in. De fans van het programma moeten na deze week toch echt een aantal weken hun favoriete talkshow missen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Steven Brunswijk niet meer welkom bij Vandaag Inside

"Wij gaan 15 augustus weer verder, volgens mij", vertelde Wilfred Genee gisteren in de 100ste uitzending van Vandaag Inside. Het programma is in de winter zelfs vaker te zien. "Wij komen in november en december tijdens het WK zeven dagen per week van 22.00 tot 23.00 uur op de buis."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vandaag Inside vroegtijdig van zender gehaald, fans boos

Daarna wordt er gegrapt door Johan: "We proberen John de Mol zo gek te krijgen om twee keer per avond te komen." Hij doelt op De Oranjezomer. Tijdens het WK vorig jaar kwam het programma van de drie heren twee keer per avond op televisie. "Of drie of vier keer per avond", zegt Wilfred. Tafelgast Angela de Jong: "En dan 's ochtends ook nog een keer."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore