Entertainment

Raymond Mens bedreigd na uitspraken in Vandaag Inside

14 juni 2022 12:53 Aangepast: 14 juni 2022 13:18
Vandaag Inside Beeld © ANP

Politicoloog en VVD-strateeg Raymond Mens heeft bedreigingen ontvangen na zijn optreden in het programma 'Vandaag Inside' maandagavond. Raymond stelde dat hij vóór de stikstofplannen van het kabinet is en suggereerde dat er ook andere opties zijn dan vlees eten.

"Ik zal jullie de details besparen"

"Na de uitzending van Vandaag Inside regent het scheldkanonnades en bedreigingen - ik zal jullie de details besparen", laat Raymond weten op Twitter. Er zaten echter ook positieve reacties tussen: "Een jonge boer uit een familiebedrijf die mij uitnodigt voor een goed gesprek op de boerderij. Daar ben ik altijd voor in, dus de afspraak wordt gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Steven Brunswijk niet meer welkom bij Vandaag Inside

Het zijn niet de eerste dreigementen die deze week werden geuit aan bekende personen in de media. Özcan Akyol liet eergisteren via sociale media weten 'al bijna twee dagen racistische berichten, doodsbedreigingen en allerlei andere vormen van intimidatie te krijgen' naar aanleiding van een kritische column over omroep Ongehoord Nederland. Eerder moest Özcan al de uitzendingen van zijn programma Onze Man in Deventer op een andere locatie doen, vanwege ernstige bedreigingen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roos Schlikker online belaagd na opstappen Vandaag Inside

Viroloog Marion Koopmans mag woensdag niet te gast zijn in de uitzending van het programma Opium op Oerol vanwege een 'veiligheidsrisico'. AVROTROS zegt haar veiligheid niet te kunnen garanderen. Over de aard van de dreigingen doen AVROTROS en de politie geen uitspraken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore