Entertainment

Mildred uit MAFS trouwde Anouk en Dominique: 'Zo'n puur stel'

13 juni 2022 17:22
Bruiloft Anouk Beeld © ANP

Het kan je niet zijn ontgaan: zangeres Anouk (47) gaf dit weekend ten overstaan van een vol Malieveld het jawoord aan haar Dominique. Wie er ook bij was: BABS Mildred Nijhove, bekend van 'Married at First Sight'. In het 'Algemeen Dagblad' noemt de trouwambtenaar het 'een droom die is uitgekomen'.

"Wat hen kenmerkt is het gemak met elkaar. Ze zijn zo open en warm"

Anouk gaf zaterdagavond tijdens haar concert haar jawoord ten overstaan van zo'n 40.000 fans. Omdat het Malieveld geen officiële huwelijkslocatie is had de gemeente Den Haag speciaal hiervoor een uitzondering gemaakt. Volgens Mildred was de avond 'next level'.

De bekende BABS wilde vroeger zelf altijd zangeres worden en hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze werd gevraagd het bijzondere huwelijk te voltrekken. "Ik mag niet eens neuriën in huis. Toen kreeg ik deze kans. Nou, geloof me, ik heb m’n momentje gepakt", doet ze haar verhaal.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zangeres Anouk getrouwd tijdens concert op Malieveld

Anouk koos voor Mildred niet vanwege haar bijdrage aan MAFS, maar omdat haar foto de zangeres direct aansprak. Vervolgens ontmoette Mildred het bruidspaar bij haar thuis, om de tortelduifjes op haar gemak te leren kennen. "Bruidsparen komen altijd bij mij thuis, dus ja, er is voor hen ook geen uitzondering gemaakt. Zij zijn ook gewoon bij mij thuis gekomen. Aan de eettafel, hapje, drankje erbij, elkaar leren kennen, kijken of er een klik is", vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk 'vreselijk nerveus' voor huwelijksconcert op het Malieveld

Volgens Mildred viel het haar direct op dat Anouk en Dominique een 'puur stel' zijn: "Ze doen niet voor elkaar onder. Vaak merk je als trouwambtenaar dat de een iets meer overwicht heeft of meer naar buiten treedt dan de ander. Dat is bij hen totaal niet zo. Wat hen kenmerkt is het gemak met elkaar. Ze zijn zo open en warm."

Anouk vertelde in april bij Jinek dat ze graag tijdens het intermezzo van haar eigen show wilde trouwen. Haar vriend wilde namelijk een zo groot mogelijke bruiloft. Het stel was sinds 2020 verloofd, nadat de zangeres Dominique ten huwelijk had gevraagd, en ze hebben samen een dochter. De zangeres is twee keer eerder getrouwd geweest en heeft in totaal zes kinderen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk komt terug op College Tour-uitspraken na Voice-schandaal

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore