Entertainment

Boer Johan uit BzV voor de vijfde keer vader van een meisje

13 juni 2022 17:01
Boer Johan Boer zoekt Vrouw Beeld © Boer zoekt Vrouw

Yvon Jaspers (49) is uitgenodigd om beschuit met roze muisjes te komen eten bij boer Johan, die in 2012 meedeed aan 'Boer zoekt Vrouw'. De boer en zijn vrouw zijn voor de vijfde keer ouders geworden van een prachtige dochter: Hailey Laifke. Dat laten de dolgelukkige papa en mama weten via de website van het programma.

"Het gaat zo ongelooflijk goed en gemoedelijk samen. Ze zijn allemaal zo lief voor elkaar, soms gewoon bijna te lief"

"Het gaat heel goed met Hailey. Ze groeit goed en slaapt veel. We zijn heel gezegend", aldus trotse papa Johan. Hoewel de boer al vier keer heeft kunnen 'oefenen', was het vinden van de naam wel even lastig. "Ik wilde liever een Groningse naam, maar mijn vrouw komt van Aruba en die wilde graag iets internationaals", vertelt Johan. "We hebben zelfs onze andere dochters erover laten meedenken." Uiteindelijk werd het Hailey Laifke. Laifke betekent lief, lieve in het Gronings.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Janine uit Boer zoekt Vrouw geniet op babyshower met Sander

Het is het vijfde meisje voor Johan, die al twee dochter heeft uit een eerdere relatie: Janneke van 15 en Jolien van 13. Lourianne heeft zelf ook twee kinderen: Sean van 19 en Izabella van 8. Samen hebben de twee nog dochters Emmalien van 4, Loerjen van 3 en nu dus de kleine Hailey. "Het is echt ongelooflijk, zo’n meidenhuis. Maar de man bepaalt het geslacht, dus het is mijn eigen schuld", lacht Johan. 

Gelukkig staat de boer er niet helemaal alleen voor en vinden de grote zussen van Hailey het heerlijk om voor haar te zorgen. "De kleintjes willen haar de hele tijd knuffelen en vasthouden. En ze spelen van alles na met een wiegje en een pop. Heel aandoenlijk. Ook Sean is heel lief met kinderen. Hij is de oudste, heel rustig en een enorme lieverd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

BzV-boer Rob is nog niet helemaal over Wendy heen

"Het gaat zo ongelooflijk goed en gemoedelijk samen. Ze zijn allemaal zo lief voor elkaar, soms gewoon bijna te lief", vervolgt de boer. "We zijn hier ontzettend dankbaar voor."

Wie weet staat binnenkort boer Jouke en zijn Karlijn wel hetzelfde te wachten. Wij spraken de tortelduifjes na de opnames van het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw. Bekijk die video hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore