Ga naar de inhoud
Entertainment

Fan van Lang Leve de Liefde? Dan is deze nieuwe datingshow ook wat voor jou

Lang Leve de Liefde Beeld © SBS

Waar de singles van 'Lange Leve de Liefde' een heel huis tot hun beschikking hebben, gaat het nét even anders in de nieuwe datingshow van SBS6: 'Wildkampeerders'. Niet samen koken of romantisch in de jacuzzi, maar écht de tijd voor elkaar nemen op één van de meest uiteenlopende en romantische kampeerplekjes van Nederland. Is er na vierentwintig uur sprake van een match of wordt de tent zo snel mogelijk weer afgebroken?

Samen de tent opzetten, gezellig koken op een te kleine campingbrander, marshmallows roosteren en goede gesprekken rond het kampvuur. De singles in de nieuwe SBS6-datingshow Wildkampeerders grijpen ieder moment aan om te onderzoeken of de interesse in elkaar voldoende is om elkaar vaker te gaan zien.

Gaan ze na een nacht kamperen door het leven als een ANWB-stelletje en trekken ze beiden exact dezelfde outfit aan? Of blijft het avontuur beperkt tot dit korte kampeeravontuur?

Déze
Lees ook:
Déze nieuwe datingshow draait om paringsrituelen van dieren

Wildkampeerders is vanaf zaterdag 18 juni wekelijks om 16.30 uur te zien op SBS6. Liever nu al wat bingen? Ga dan snel naar Videoland voor het nieuwe seizoen van Temptation Island. Volgens presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze is de reeks 'anders verlopen dan voorspeld'...

Monica Geuze: 'Temptation anders verlopen dan ik had voorspeld'

00:58
Susan
Lees ook:
Susan emotioneel in Race om de Ringen om zware zwangerschap
Bron: RTL Boulevard
Meer over