Ga naar de inhoud
Entertainment

Omgang met drie moeders niet altijd makkelijk voor Douwe: ‘Moet z’n plek vinden’

Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob (29) heeft een nogal spraakmakende periode achter de rug. In korte tijd werd hij namelijk vader van drie kinderen bij drie verschillende moeders. In 'Boerderij van Dorst' kan Raven het dan ook niet laten om hem hier uitgebreid naar te vragen en de nodige grapjes te maken.

"Het is in principe niet de manier waarop je bedenkt dat je later kinderen wilt"

Douwe Bob is samen met Katja Schuurman te gast bij Raven en dat kan natuurlijk niet anders dan spraakmakende momenten opleveren. De presentator weet in ieder geval bij Douwe al meteen de toon te zetten door de nodige grapjes over zijn vaderschap te maken. "Ja ik wil niet te hard ademen, want anders word ik straks ook nog zwanger van jou", zo deelt hen hem plagend mee. "Je bent eigenlijk je eigen Douwe-land aan het creëren." Douwe kan er wel om lachen: "Ja, ik ben mijn eigen band aan het creëren, een bigband."

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob hersenschudding opgelopen na aanrijding met scooter

Douwe en Katja blijken eerder al een bijzondere ontmoeting met elkaar gehad te hebben. Wanneer Raven aan Douwe vraagt of hij Katja al eens eerder heeft gezien, ontstaat er een nogal opmerkelijk gesprek. "Ja in een bar en toen had ik een verhitte discussie met je ex", zo blikt hij terug tegenover Katja. Zij blijkt zich dit voorval ook nog goed te kunnen herinneren. "Ja, omdat hij jouw toenmalige vriendin naar de wc probeerde te lokken toch?" Als Katja hem vervolgens vraagt of er nog meer noemenswaardige dingen zijn gebeurd die avond geeft hij een geheimzinnig antwoord. "Nee, niet voor op tv."

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman kreeg nieuwe inzichten over scheiding door paddo’s

Er wordt echter niet alleen maar gedold, want als Raven Douwe vraagt naar hoe het nu is om in korte tijd vader te worden van drie kinderen, is de zanger bijzonder openhartig. "Ja, dat was wel even schrikken. Het is in principe niet de manier waarop je bedenkt dat je later kinderen wilt. Maar ik wil er zijn voor ze en ik merk dat ik heel verliefd ben op mijn kind. Het voelt als een luikje in mijn hart, waarvan ik niet wist dat ik die had, die dan opengaat."

'Douwe
Lees ook:
'Douwe Bob in de boeien geslagen na niet tonen ID-bewijs'

Als hen hem vraagt of het niet moeilijk is om zijn tijd te verdelen onder drie kinderen én drie vrouwen, geeft hij toe dat het allemaal niet soepel verloopt. "Ik heb een moeilijke relatie met één van de moeders, dus dat is lastig om over te praten. Dat is allemaal zo vers. Dat moet allemaal een plek vinden", zo concludeert hij.

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob weer samen met moeder van zijn derde kindje

Douwe Bob over kinderen van meerdere moeders: 'Het is behelpen'

01:17