Ga naar de inhoud
Entertainment

Nikkie de Jager laat pride-tattoo zetten om coming-out te vieren

Nikkie de Jager Beeld © ANP

Dat Nikkie de Jager (28) niet vies is van een tattoo, is inmiddels wel duidelijk. Toch is haar laatste aanwinst extra bijzonder. Nikkie heeft namelijk op haar Instagram een video gedeeld waarin ze laat zien dat ze een zogeheten 'pride-tattoo' heeft laten zetten, ter ere van haar coming-out in 2020.

"Ik heb een tattoo laten zetten om te vieren dat ik in 2020 als trans uit de kast ben gekomen"

De timing is niet helemaal toevallig, want deze maand is het ook pride-maand in de Verenigde Staten. En dat betekent ook dat er in deze maand extra aandacht is voor de regenboog-community. Het lijkt erop dat Nikkie deze maand graag wil vieren door haar coming-out op haar lichaam te vereeuwigen.

Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager geraakt door nieuws over 'outen' Rebel Wilson

In de video op haar Instagram is te zien dat ze een uitbundige make-uplook maakt die geheel in het teken staat van deze maand. Aan het einde van de video laat ze zien dat ze op haar onderarm een regenboog heeft laten tatoeëren. 'Ik heb een tattoo laten zetten om te vieren dat ik in 2020 als trans uit de kast ben gekomen. Happy pride!'

Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager kreeg aanbod voor filmrol in Los Angeles

De afgelopen tijd was Nikkie de Jager te zien als jurylid in Make Up Your Mind. Ze was alleen niet altijd onder de indruk van de kandidaten.

Nikkie de Jager niet onder de indruk van dansmoves Tina Lady

03:01