Ga naar de inhoud
Entertainment

Katja Schuurman kreeg nieuwe inzichten over scheiding door paddo’s

Beeld © ANP

Katja Schuurman (47) is niet vies van paddo-gebruik op zijn tijd. In het tv-programma 'Boerderij van Dorst' vertelde de presentatrice zondagavond dat ze dankzij de zogeheten 'magic mushrooms' bepaalde inzichten kreeg over haar recente scheiding van kok Freek van Noortwijk.

"Dat is toch iets geniaals wat dat doet met je"

"Paddo's zijn een fantastische uitvinding", zo vertelt Katja in het programma tegen presentator Raven van Dorst en mede-gast Douwe Bob. "Ja, dat is toch iets geniaals wat dat doet met je. Ik had wel wat te verwerken met mijn vorige scheiding, dus ik nam paddo's en kreeg allerlei inzichten. Toen heb ik op dat moment in die trip van alles verwerkt."

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman is (behoorlijk) verliefd: 'Alles ziet er gelukzalig uit'

Katja trouwde in 2019 met Freek. Hun relatie strandde eind 2021. Samen kregen ze een dochter, Coco Loulou. Eerder was Katja Schuurman getrouwd met Thijs Römer, met wie ze dochter Sammie heeft. Die is nu 12 jaar. 

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman ziet verhuizing na scheiding niet zitten: 'Is het überhaupt een optie?'

Katja vertelde begin dit jaar al dat het haar na een aantal moeilijke maanden eindelijk weer was gelukt om de knop om te zetten na haar relatiebreuk. "Ik merk dat ik me in plaats van verdrietig ook weer vrij voel en weer kan denken: jeetje, wat een mogelijkheden liggen er allemaal."

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman heeft vrede met breuk: 'Beter dat Freek en ik niet samen zijn'