Ga naar de inhoud
Entertainment

Anouk trouwt vandaag tijdens eigen concert op het Malieveld

Anouk Beeld © Nederlandse freelancers/ Robbert Stroy

Anouk (47) geeft zaterdag het jawoord aan haar verloofde Dominique (28). De zangeres heeft een bijzondere locatie uitgekozen voor haar bruiloft, want ze trouwt tijdens haar eigen concert op het Malieveld in haar geboortestad Den Haag.

"Groter kan niet"

Anouk vertelde in april in Jinek dat ze graag tijdens het intermezzo van haar eigen show wilde trouwen. Haar vriend wilde namelijk een zo groot mogelijke bruiloft. "En ja, groter kan niet. Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden. Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden", legde de zangeres uit in de talkshow.

Anouk
Lees ook:
Anouk wil niet beweren dat huwelijk slaagt: 'Hebt nooit garantie'

Bezoekers van het concert riep Anouk op zich feestelijk te kleden. "Ik zou het wel leuk vinden als je in vol ornaat zou komen." De gemeente heeft de zangeres toestemming gegeven voor haar bruiloft. Het Malieveld is eenmalig een trouwlocatie.

Anouk
Lees ook:
Anouk deelt details bruiloft: 'Neem naam vriend aan'

Anouk vroeg Dominique al in 2020 ten huwelijk, maar door de coronapandemie liet een bruiloft op zich wachten. De zangeres was eerder getrouwd met haar voormalig manager en met Postman-frontman Remon Stotijn. Met laatstgenoemde kreeg ze drie kinderen. Uit latere relaties heeft ze ook twee kinderen. Met Dominique kreeg ze in 2016 een dochter.

Anouk: 'Dominique gelooft echt in het huwelijk'

02:15