Ga naar de inhoud
Entertainment

'Douwe Bob in de boeien geslagen na niet tonen ID-bewijs'

Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob (29) is donderdagavond na een incident op het Java-eiland in Amsterdam meegenomen door de politie. De zanger wilde zijn ID-bewijs niet tonen en kreeg daarvoor een boete, melden ingewijden.

Yvonne Coldeweijer bracht het verhaal vrijdag op haar juicekanaal Life of Yvonne. Volgens Yvonne had hij 'een agressieve houding en wilde hij niet meewerken'. De politie Amsterdam bevestigt aan RTL Boulevard dat donderdagavond een 29-jarige man werd meegenomen die zijn ID-bewijs niet wilde tonen.

Trotse
Lees ook:
Trotse Douwe Bob deelt filmpje van pasgeboren zoon

Agenten kwamen af op een melding van een aanrijding tussen een fiets en een scooter op het Azartplein. De 29-jarige man was hierbij volgens de politie aanwezig. Een woordvoerster kon niet zeggen of hij betrokken was bij de aanrijding. Ook kon ze niet zeggen of de man de melder van het incident was. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob reageert op haters na nieuws over meerdere baby's

Het management van Douwe Bob was vrijdag vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar. Wel heeft de zanger inmiddels van zich laten horen via Facebook. Volgens de singer-songwriter is alles 'erg verdraaid' en wilde hij gewoon zo snel mogelijk naar huis. Wel biedt hij zijn excuses voor zijn gescheld. 'Ik was erg woedend', aldus Douwe.