Ga naar de inhoud
Entertainment

Instagram verwijdert Het Perfecte Plaatje-naaktfoto Babette van Veen

Babette van Veen Beeld © William Rutten

Wie een beetje bloot post, wordt door Instagram meteen op de vingers getikt. Dat heeft ook Babette van Veen (54) ondervonden. De actrice dacht een leuk kiekje van 'Het Perfecte Plaatje in Argentinië' te delen, maar het socialmediaplatform had andere ideeën en verwijderde de post.

"Zo leuk dat je dan ook echt iets tastbaars maakt! Ik ben er blij mee!"

In de speciale zomerserie van Het Perfecte Plaatje in Argentinië worden bekende amateurfotografen uitgedaagd om zichzelf in drie weken tijd om te toveren tot professionele fotografen. Ook in deze editie ontbreekt de traditionele naaktshoot niet en het is uiteindelijk Babette van Veen die de jury omver weet te blazen, een 8.8 krijgt en daarmee de tweede aflevering wint.

Hoewel de jury onder de indruk is van het artistieke naaktkiekje, denkt Instagram daar anders over. Vrouwentepels zijn namelijk niet toegestaan op het platform, en daar draait de foto van Babette juist om. Het eindresultaat van de shoot wordt dan ook meteen verwijderd van Instagram, tot groot verdriet van de actrice.

Babette
Lees ook:
Babette van Veen na ontslag GTST: 'Tikkeltje beledigd'

Gelukkig was haar conculega Thomas Berge zo lief om hem 'Instaproof' te maken. 'Bij deze mijn naaktkunstwerkje, ik ben er best trots op, toch maar mooi een 8.8 gescoord met mijn creatie!' schrijft Babette bij de tweede poging. 'Zo leuk dat je dan ook echt iets tastbaars maakt! Ik ben er blij mee!'

Tim
Lees ook:
Tim den Besten herkent eigen vader in naaktmodel in HPP

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Daphne Bunskoek viel deze week als eerste af en vertelde ons over de levenslessen die ze trok uit haar korte deelname. Bekijk de video hieronder: 

Ondanks korte deelname trok Daphne Bunskoek levenslessen uit HPP

02:30