Ga naar de inhoud
Entertainment

'Johnny de Mol gaat gewoon weer HLF8 presenteren'

Johnny de Mol in HLF8 Beeld © William Rutten

Johnny de Mol (43) trok zich na een nieuwe beschuldiging van ongepast gedrag aan zijn adres afgelopen april tijdelijk terug als presentator van zijn talkshow 'HLF8'. Toch is de zoon van John de Mol (67) volgend seizoen gewoon weer elke avond om half acht te zien, zo kondigde Hélène Hendriks (41) donderdagavond aan in 'Vandaag Inside'.

"Dat gaat Johnny gewoon doen, naar mijn weten. Het is toch zijn programma?"

Hoewel de talkshow het seizoen afsloot zonder zijn vaste presentator, is Hélène ervan overtuigd dat Johnny na de zomer gewoon weer plaatsneemt aan tafel. "Dat gaat Johnny gewoon doen, naar mijn weten. Het is toch zijn programma?" reageert ze als Wilfred Genee haar vraagt of Manuel Venderbos, die deze week zijn debuut maakte bij de vroege editie van Shownieuws, het stokje misschien gaat overnemen. "Volgens mij is er dan al een verhoor geweest en alles." Talpa kan de terugkomst van Johnny nog niet aan ons bevestigen.

Hélène viel al eerder in voor Johnny in HLF8, toen omdat hij ziek was. Ook Leonie ter Braak nam afgelopen seizoen zijn plek een aantal keer over. De talkshow keert vanaf 29 augustus weer terug op televisie. 

Leader
Lees ook:
Leader HLF8 aangepast na stoppen Johnny de Mol

Johnny kondigde aan het einde van een HLF8-uitzending eind april aan voorlopig met de presentatie te stoppen na een nieuwe beschuldiging van ongepast gedrag. "Ik stop voorlopig met het presenteren van mijn programma", zei de presentator toen. "Boven op de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe, anonieme valse beschuldiging geuit. Daardoor wordt het voor mij en de redactie onmogelijk om dit werk voort te zetten."

De anonieme aangifte volgde op een eerdere aangifte van Johnny's ex Shima Kaes, waarin zij hem beschuldigt van mishandeling tijdens hun relatie in 2015.

John zet vraagtekens bij nieuwe getuigenis tegen Johnny de Mol

01:43
Johan
Lees ook:
Johan Derksen vindt nieuwe beschuldiging Johnny de Mol 'stinken'