Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels gevraagd voor cover Men's Health: 'Moet aan de bak'

Kaj Gorgels Beeld © ANP

Geen gamba's, sangria en aioli meer voor Kaj Gorgels (31). De 'Expeditie Robinson'-presentator moet namelijk 'flink aan de bak'. Kaj is gevraagd voor de cover van de 'Men's Health', maar daar moet hij wel nog even voor trainen.

"De afleidingen zijn enorm"

"Normaal kondig je dit pas aan als het doel bereikt is, maar ik wil mezelf nog wat meer druk opleggen en jullie laten meelachen met mijn lijdensweg en mijn kwelling", kondigt Kaj zijn uitdaging aan via een video op Instagram. "Ik ben gevraagd voor de cover van de Men’s Health. Lachen! Ik heb ja gezegd, niet lachen. En ik heb nog maar negen weken de tijd..."

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels steekt de draak met jarige Monica Geuze

Volgens Kaj gaat hij het als echte bourgondiër - die aioli door zijn aderen heeft stromen en óók nog eens op Ibiza woont - het erg lastig krijgen. "De afleidingen zijn enorm", vertelt hij. "Ik moet aan de bak en kilo’s verliezen."

De presentator heeft daarom een strak schema: hij traint vijf keer in de week en moet daarnaast op een gemiddelde blijven van 2000 calorieën per dag. "Ik heb maar negen weken de tijd, dus ik ga er niet uitzien als een bodybuilder - dat is ook niet het doel en je moet een beetje realistisch blijven. Maar je wil natuurlijk wel dat je op de cover staat en dat het allemaal een beetje appetijtelijk is. En als het niet goed is, kom ik er dus niet op", aldus Kaj.

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels deed vier nachten achter elkaar ayahuasca: 'Waanzinnig'

Kaj volgt Chef's Special-frontman Joshua Nolet op, die onlangs op de cover stond van het blad.

Joshua Nolet schittert halfnaakt op Men's Health-cover

00:16