Ga naar de inhoud
Entertainment

Advocate Johnny Depp noemt relatiegeruchten 'onethisch en seksistisch'

Johnny Depp en advocaat Beeld © ANP

Camille Vasquez (37), een van de advocaten die Johnny Depp (59) bijstond in zijn zaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36), noemt de geruchten die rondgingen over een eventuele relatie tussen haar en de acteur 'onethisch en seksistisch'. Dat liet ze weten in een interview met 'People'.

"Het is teleurstellend en onprofessioneel dat mensen meteen meer zoeken achter onze verhouding, zeker omdat Johnny al ruim vier jaar lang een cliënt van mij is"

"Ik geef heel veel om mijn cliënten en natuurlijk is de band tussen ons sterker geworden gedurende de weken waarin de rechtszaak liep. Maar als ik zeg 'ons', dan bedoel ik het hele team en niet alleen mezelf. Het is teleurstellend en onprofessioneel dat mensen meteen meer zoeken achter onze verhouding, zeker omdat Johnny al ruim vier jaar lang een cliënt van mij is en we een vriendschappelijke band hebben opgebouwd. Maar dit is zoals het gaat in de maatschappij, dus ergens was ik ook niet verrast," aldus Camille.

'Amber Heard heeft niet genoeg geld om Johnny Depp te betalen'

05:18
Amber
Lees ook:
Amber Heard gepikeerd door TikTok-bericht Johnny Depp

De advocate heeft Cubaanse en Colombiaanse roots en zegt van huis uit geleerd te hebben altijd hartelijk te zijn naar mensen. "Ja, ik geef mensen snel een knuffel, zo ben ik nou eenmaal. En ik schaam me daar ook helemaal niet voor. Deze man was aan het vechten voor zijn leven en het brak mijn hart om hem dagelijks te zien lijden en te moeten luisteren naar de meest vreselijke aantijgingen aan zijn adres. Dus wanneer ik hem ook maar een beetje kon steunen, door zijn hand vast te houden of een aai over zijn rug te geven, dan deed ik dat."

Advocaten
Lees ook:
Advocaten Johnny Depp spreken van 'eerlijk' proces tegen Amber

Het feit dat Camille nu zelf ook ineens een ster is, overvalt de advocate een beetje. "Het is raar als mensen selfies met je willen maken en er allerlei interview-aanvragen binnenkomen. Maar kennelijk hoort dat erbij, ik wist dat nog niet. Wat voor mij het meest belangrijk is, is dat ik berichtjes krijg van meisjes en jonge vrouwen door door mij geïnspireerd zijn geraakt om ook rechten te gaan studeren. Dat is voor mij het mooiste geschenk."

Johnny
Lees ook:
Johnny Depp en Jeff Beck onthullen naam en releasedatum album

Er is nog meer nieuws rondom Johnny Depp: een van de penthouses die de acteur in zijn bezit had gedurende zijn huwelijk met Amber Heard staat te koop voor 1,6 miljoen euro. Het pand is gehuisvest in de Eastern Columbia Building in Los Angeles en is één van de vijf penthouses die de Hollywood-ster in zijn onroerendgoedportefeuille had. Het penthouse is bijna 160 vierkante meter groot, heeft één slaapkamer en twee badkamers. Daarnaast is er een groot dakterras met een zwembad. Vanaf het dak is er uitzicht over heel Los Angeles.

De andere appartementen staan eveneens te koop, maar dit specifieke pand is waar Johnny en Amber tijdens hun korte, en tumultueuse, huwelijk zelf woonden. In de andere panden woonden vrienden en familie van Amber.

Amber
Lees ook:
Amber Heard: 'Tegenslag voor vrouwen die zich uitspreken'