Ga naar de inhoud
Entertainment

Angelina Jolie strikt Salma Hayek voor nieuwe film

Angelina Jolie en Salma Hayek Beeld © Getty Images

Salma Hayek (55) gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe film die geschreven en geregisseerd wordt door Angelina Jolie (47), meldt vakblad 'Variety' donderdag. Ook Demián Bichir (58), net als Salma afkomstig uit Mexico, zal in de film 'Without Blood' te zien zijn.

De opnames vinden op dit moment plaats in de Italiaanse regio Apulië. Ook wordt er gefilmd in de aangrenzende regio Basilicata en in de hoofdstad Rome. De film is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestseller van de Italiaanse auteur Alessandro Baricco. Dit boek vertelt het verhaal van een meisje dat wraak wil nadat haar vader en broer worden vermoord.

Salma
Lees ook:
Salma Hayek in plaats van Thandiwe Newton in Magic Mike 3

Without Blood is de vijfde film die Angelina regisseert. In een verklaring laat de Amerikaanse, die zelf te zien was in films als Tomb Raider en Mr. & Mrs. Smith, weten erg uit te kijken naar de opnames. "Ik ben vereerd om hier in Italië te zijn om dit zeer speciale werk te verfilmen." De actrice zegt onder meer gecharmeerd te zijn van de 'unieke poëzie' van het boek en de manier waarop er door Alessandro Baricco naar oorlog wordt gekeken.

Angelina
Lees ook:
Angelina Jolie brengt verrassingsbezoek aan Oekraïense stad

De actrice waren vorig jaar samen nog te zien in de Marvel-film Eternals. Hierin speelden zij respectievelijk de personages Ajak en Thena. Wanneer Without Blood uitkomt, is nog niet bekend.

Angelina Jolie speelt superheld met mentale stoornis in Eternals

03:58